40 de localităţi din 13 judeţe, afectate de furtuna de marţi seară

Un număr de 40 de localităţi din 13 judeţe au fost afectate în urma furtunii care a avut loc marţi seară, cele mai multe probleme fiind înregistrate în judeţele Neamţ, Vâlcea şi Brăila.

24 afișări
Imaginea articolului 40 de localităţi din 13 judeţe, afectate de furtuna de marţi seară

40 de localităţi din 13 judeţe, afectate de furtuna de marţi seară (Imagine: Attila Szavuj/Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, au fost inundate 130 de gospodării, 15 case, iar aproximativ 300 de copaci au căzut în urma furtunii.

Astfel, şase drumuri naţionale au fost blocate parţial pe perioadă scurtă de timp din cauza copacilor căzuţi pe carosabil.

Alte 25 de drumuri judeţene au fost afectate din cauza viiturilor sau a copacilor căzuţi.

În judeţul Brăila, grindina a afectat 500 de case, fiind distrusă ţigla de pe acoperiş şi fiind sparte geamuri, precum şi 200 de hectare de teren.

În municipiul Piatra Neamţ, o persoană a fost rănită uşor, fiind luată de viitură.

De asemenea, au fost afectate 17 poduri şi podeţe, iar o cale ferată din Piatra Neamţ a fost blocată câteva ore din cauza unor buşteni căzuţi.

Video Stirileprotv.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici