50 de oameni au blocat o stradă din cartierul Andronache, pentru că au rămas fără curent

Aproximativ 50 de persoane au ieșit în stradă, joi noapte, și au blocat carosabilul pe strada Periș din cartierul Andronache din Capitală, după ce au rămas fără curent electric în zonă.

70 afișări
Imaginea articolului 50 de oameni au blocat o stradă din cartierul Andronache, pentru că au rămas fără curent

50 de oameni au blocat o stradă din cartierul Andronache, pentru că au rămas fără curent(Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Daniel Piștea, inspector principal al Brigăzii de Poliție Rutieră București, a declarat, joi noapte, pentru MEDIAFAX, că oamenii au blocat strada în semn de protest, astfel că în zonă a fost trimis un echipaj de Poliție rutieră pentru a gestiona situația.

În zonă au intervenit mai multe echipaje ale Jandarmeriei București, pentru a degaja circulația, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, Marius Militaru.

Oamenii blocaseră traseul a șase autobuze de pe linia 682, din cauza unei defecțiuni electrice care a lăsat strada în întuneric, a precizat sursa citată.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Renel, pentru a remedia defecțiunea.

Protestul celor aproximativ 50 de persoane s-a încheiat, însă un echipaj de jandarmerie va rămâne pe strada Periș peste noapte, pentru a monitoriza situația.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici