513 tone de gunoi, strânse din zona lacului Fundeni

  • Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu, a anunţat că 513 tone de gunoi au fost evacuate dintr-un depozit ilegal din zona lacului Fundeni.
  • Potrivit lui Radu Mihaiu, în total sunt opt gropi de gunoi ilegale în jurul lacului.
120 afișări
Imaginea articolului 513 tone de gunoi, strânse din zona lacului Fundeni

513 tone de gunoi, strânse din zona lacului Fundeni

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu, a anunţat că 513 tone de gunoi au fost evacuate dintr-un depozit ilegal din zona lacului Fundeni.

„Curăţenia lacului Fundeni, în cifre: 513 tone gunoi evacuat, totul dintr-un singur depozit ilegal de la capătul străzii Făgărăşanu”, a scris marţi pe Facebook primarul Sectorului 2.

Acesta a anunţat că a început asanarea următorului depozit de la capătul străzii Ortacului.

Potrivit lui Radu Mihaiu, în total sunt opt astfel de gropi de gunoi ilegale în jurul lacului.

„Zonă cu zonă o ducem la capăt. Scoatem natura înapoi la suprafaţă. (...) E de datoria noastră să nu mai închidem ochii la astfel de calamităţi naturale. E de datoria noastră să depunem tot efort necesar şi să îngrijim mediul înconjurător”, a mai scris primarul pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici