60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, aproximativ 60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare, susceptibile a fi contrafăcute.

394 afișări
Imaginea articolului 60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au controlat joi un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din judeţul Ilfov.

Administratorul societăţii comerciale este un cetăţean sirian, în vârstă de 25 de ani, cu reşedinţa în municipiul Bucureşti.

În urma controlului, au fost descoperite 60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare, susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unor mărci cunoscute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 46.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici