66 de oameni au fost găsiţi în maşini de marfă în timpul unei razii pentru combaterea transportului ilegal

  • 66 de persoane au fost găsite şase în maşini de marfă
  • Descoperirea a fost făcută de poliţiştii gălăţeni care timp de două zile au desfăşurat o acţiune pentru combaterea transportului ilegal de persoane.
  • Şoferii maşinilor încărcate cu pasageri ilegali au fost amendaţi şi au rămas fără certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor.
420 afișări
Acţiunea Poliţiei Galaţi s-a desfăşurat luni şi marţi pe Drumul Judeţean 251. Poliţiştii au oprit mai multe maşini de transport marfă şi astfel au descoperit că acestea transportau oameni în condiţii improprii. În total, au fost descoperiţi 66 de pasageri ilegali. Şoferii nu deţineau licenţe pentru transportul de persoane şi au fost amendaţi. La final, au fost aplicate opt amenzi şi şase maşini au rămas fără certificatele de înmatriculare.
 
„În cursul acţiunii, care a avut loc pe D.J. 251, în zona localităţii Slobozia Conachi, poliţiştii au depistat 6 autovehicule care efectuau transport de persoane, fără a deţine licenţă de transport sau alte documente specifice tipului de transport efectuat. Cu toate că autovehiculele ar fi trebuit utilizate exclusiv pentru transportul de marfă, în habitaclul acestora au fost identificate 66 de persoane, transportate ilegal. Poliţiştii au aplicat celor 6 conducători auto sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 26 000 de lei, reţinând totodată, plăcuţele şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor şi dispunând măsura suspendării dreptului de utilizare a acestora, pe o perioadă de 6 luni”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.
 
De asemenea, două persoane depistate într-un microbuz şi care nu purtau mască, au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei, fiecare.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici