75.000 de bugetari vor fi concediaţi în 2010

Aproximativ 75.000 de bugetari este posibil să îşi piardă locurile de muncă în acest an. Estimarea aparţine consilierului personal al premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass şi apare într-o analiză furnizată ziarului Gândul.

12 afișări
Imaginea articolului 75.000 de bugetari vor fi concediaţi în 2010

75.000 de bugetari vor fi concediaţi în 2010

Paul Vass spune că "în mare", numărul angajaţilor la stat ar trebui redus "cu cât a fost în stare să-l crească guvernul liberal". Mai exact, liberalii au înfiinţat, în guvernarea lor, 134.000 posturi, dintre care au fost ocupate 113. 000.

Citeşte mai multe despre concedierile din 2010 pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici