8 copii aflaţi în excursie la Sinaia au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară

8 copii aflaţi în excursie la Sinaia au ajuns, marţi după-amiază, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară.

262 afișări
Imaginea articolului 8 copii aflaţi în excursie la Sinaia au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară

8 copii aflaţi în excursie la Sinaia au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi SAJ au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui grup de persoane, care acuza stare de rău şi prezenta simptome de toxiinfecţie alimentară - greţuri, vărsături, ameţeli - în oraşul Sinaia.

La locul solicitării au fost mobilizate două autospeciale de transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe din cadrul SAJ Prahova.

Primele informaţii arată că este vorba despre 8 copii cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani şi 2 adulţi .

După evaluarea medicală, pacienţii sunt transportaţi la CPU Sinaia, pentru investigaţii suplimentare.

Ceea ce se ştie la această oră despre copii este că se află în excursie la Sinaia, sunt cazaţi într-o vilă, dar nu se ştie exact unde au mâncat.

Conform ISU Prahova, copiii şi adulţii prezintă stare de rău, greţuri, vărsături şi ameţeli.
 
„Persoanele se aflau cazate la o unitate din Sinaia, str. George Enescu. Acestea au acuzat stare de rău după ce au consumat alimente de la un restaurant de tip fast-food”, a informat sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici