A ameninţat că se aruncă de pe un bloc turn, supărat că Becali e arestat

Un bărbat mascat a ameninţat, vineri, că se aruncă de la peste 30 de metri înălţime, de pe un bloc turn din centrul Devei, supărat că "Gigi Becali este arestat în timp ce adevăraţii hoţi sunt lăsaţi liberi", în cele din urmă bărbatul fiind convins, după aproape două ore, să coboare.

43 afișări
Imaginea articolului A ameninţat că se aruncă de pe un bloc turn, supărat că Becali e arestat

A ameninţat că se aruncă de pe un bloc turn, supărat că Becali e arestat (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul, care avea un fular legat la gură, o pereche de ochelari de soare care îi acopereau jumătate din faţă şi o căciulă pe cap, s-a urcat pe un bloc turn şi a ameninţat că se sinucide.

"Gigi Becali este nevinovat şi ar trebui eliberat. Adevăraţii hoţi sunt în libertate", a strigat protestatarul.

Locatarii blocului l-au observat şi au anunţat Poliţia.

"Bărbatul s-a urcat pe un bloc turn din centrul Devei şi a protestat faţă de arestarea lui Gigi Becali. Poliţiştii şi paramedicii SMURD au reuşit să-l convingă, după aproape o oră, să coboare. La Poliţie bărbatul a fost identificat. Are 41 de ani şi este din municipiul Hunedoara", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subinspectorul Bogdan Niţu.

Protestatarul riscă o amendă de câteva sute de lei pentru tulburarea liniştii publice.

Becali a fost reţinut de procurori, fiind acuzat, alături de alte cinci persoane - Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu şi Marius Petrinel Geavela - de trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal. Dediu este acuzat şi de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici