A apărut paşaportul medical, ce include teste pentru anticorpii COVID-19. Serviciul va fi plătit de angajator

  • A apărut noul serviciu de prevenţie împotriva coronavirusului: paşaportul medical.
  • Abonamentul include şi teste pentru detectarea anticorpilor COVID-19.
  • Preţul pentru un paşaport medical este de 20 lei pe lună.
2345 afișări
Imaginea articolului A apărut paşaportul medical, ce include teste pentru anticorpii COVID-19. Serviciul va fi plătit de angajator

Sursa FOTO: Profimedia

Dacă eşti angajat în România, ai la dispoziţie un nou serviciu de prevenţie împotriva coronavirusului: Paşaportul Medical. Acesta vine sub forma unui abonament prin care îţi poţi monitoriza sănătatea. Noul serviciu va fi plătit de către angajator şi costă 20 lei pe lună.

„Paşaportul medical a luat naştere în urmă discuţiilor purtate în ultima lună cu peste 200 de angajatori din aproape toate industriile. Majoritatea se tem că odată cu relaxarea măsurilor şi întoarcerea angajaţilor la muncă, aceştia vor avea un factor de stres în plus, reprezentat de un potenţial risc de contaminare. Pentru a spori confortul angajaţilor, le oferim un mix de servicii medicale de prevenţie: analize, teste pentru anticorpi SARS-CoV-2, consultaţii, investigaţii în clinici, dosar medical şi acces nelimitat la telemedicină, toate într-o singură aplicaţie”, potrivit lui Andrei Vasile, co-fondator al SanoPass, platforma care a lansat serviciul.

Testele serologice se vor face în 250 de laboratoare de testare ale unei clinici partenere. Preţul unui astfel de test este de 250 lei şi este inclus în abonament. De aceea, compania pune la dispoziţie un număr limitat de 5.000 abonamente. Reprezentanţii companiei spun că, în timp, va adapta numărul de paşapoarte medicale disponibile în funcţie de cerere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici