A descoperit că e infectat, după ce a participat la „Petrecerea coronavirus”, în semn de protest faţă de izolare

  • Mai mulţi tineri din Kentucky au organizat o petrecere în semn de protest faţă de izolare
  • Ulterior, un tâzăr a descoperit că este infectat
794 afișări
Imaginea articolului A descoperit că e infectat, după ce a participat la „Petrecerea coronavirus”, în semn de protest faţă de izolare

A descoperit că e infectat, după ce a participat la „Petrecerea coronavirus”, în semn de protest faţă de izolare

Un grup de adolescenţi din Kentucky, SUA, au organizat recent o petrecere în semn de protest faţă de regula care interzice formarea de grupuri mari de persoane. În prezent, cel puţin unul dintre tineri este infectat cu coronavirus, a anunţat guvernatorul Andy Beshear, citat de Huffington Post.
 
Beshear s-a arătat extrem de afectat, deoarece, marţi, Kentuchy a anunţat 39 de cazuri noi de infectare. În total, în Kentucky, 163 de persoane au contactat virusul. 
 
„Lucruri de genul ăsta mă înfurie şi ar trebui să vă înfurie şi pe dumneavoastră”, a declarat Beshear. 
El le-a cerut oamenilor să nu mai organizeze petreceri. 
 
„Oricine participă la un eveniment de acest gen se poate crede indestructibil, dar poate afecta o altă persoană”, a declarat guvernatorul. 
Beshear a numit războiul dus împotriva pandemiei o luptă pentru salvarea celor în vârstă, a părinţilor şi bunicilor.
 
„Nu daţi dovadă de nepăsate participând la evenimente de genul ăsta. Astfel vă expuneţi, iar alţi oameni ar putea muri. Trebuie să fim mult mai buni de atât”, a spus guvernatorul. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici