A doua aeronavă Tarom, care trebuia să preia pasagerii pentru Tenerife, a avut probleme

Aeronava Tarom care a venit de la Tenerife la Madrid pentru a prelua pasagerii avionului cu probleme a avut, de asemenea, un incident la aterizarea pe aeroportul din Madrid, urmând ca reprezentanţii companiei să decidă dacă pasagerii vor pleca joi seară sau vineri.

91 afișări
Imaginea articolului A doua aeronavă Tarom, care trebuia să preia pasagerii pentru Tenerife, a avut probleme

A doua aeronavă Tarom, care trebuia să preia pasagerii pentru Tenerife, a avut probleme (Imagine: Mediafax Foto)

Reprezentantul companiei Tarom, Ioana Boca, a declarat, joi seară, pentru MEDIAFAX, că la aeronava venită de la Tenerife s-a fisurat un geam.

Ea a precizat că reprezentanţii Tarom urmează să decidă dacă cei 200 de pasageri vor pleca joi seară, cu o altă aeronavă sau vor fi cazaţi în Madrid, pe banii companiei, şi vor pleca vineri dimineaţă spre Tenerife, cu prima aeronavă, cea care a avut probleme şi a aterizat de urgenţă.

Prima aeronavă trebuia să ajungă de la Otopeni la Tenerife la ora 16.14, iar cea de-a doua trebuia să decoleze din Madrid la ora 22.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici