A doua zi de reconstituiri la Caracal: Mamei Luizei i s-a făcut rău în faţa casei lui Gheorghe Dincă. A fost chemată ambulanţa

Mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău, marţi, la reconstituirea în cazul răpirii fiicei ei. În faţa casei lui Gheorghe Dincă a fost chemată o ambulanţă.

439 afișări
Imaginea articolului A doua zi de reconstituiri la Caracal: Mamei Luizei i s-a făcut rău în faţa casei lui Gheorghe Dincă. A fost chemată ambulanţa

Mamei Luizei i s-a făcut rău în faţa casei lui Gheorghe Dincă. A fost chemată ambulanţa

După ce a încercat să rupă cordonul forţelor de ordine şi să ajungă la maşina în care era Dincă, mamei Luizei Melencu i s-a făcut rău.

Femeia a primit sprijin din partea forţelor de ordine, apoi a fost chemată o ambulanţă în faţa casei lui Gheorghe Dincă.

La această oră, medicii din Ambulanţă verifică starea de sănătate a femeii.

Marţi se face reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu. Ziua a început cu scandal, după ce mama şi mătuşa Luizei Melencu au încercat să rupă cordonul forţelor de ordine şi să ajungă la maşina în care era Dincă.

Luni, Gheorghe Dincă a fost dus de anchetatori la locuinţa sa din Caracal pentru reconstituirea faptelor. Bărbatul a fost transferat încă de sâmbătă în Arestul Poliţiei Olt, pentru a participa, luni şi marţi, la reconstituirea presupuselor crime pe care a mărturisit că le-a comis în casa din Caracal.

O poliţistă a jucat rolul Alexandrei la reconstituirea de luni, iar potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dincă alegat-o cu cureaua. Totodată, la acţiunea din locuinţa lui Dincă, bărbatul a fost surprins cum cară o păpuşă, semn că a dus victima, pe Alexandra, către butoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici