A fost arestat bărbatul care a ucis o tânără în centrul Timişoarei. Cei doi se cunoşteau

Bărbatul de 31 ani reţinut de poliţiştii din Timişoara în cazul tinerei care a murit după ce a fost înjunghiată într-un parc din centrul oraşului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului Timiş.

2745 afișări
Imaginea articolului A fost arestat bărbatul care a ucis o tânără în centrul Timişoarei. Cei doi se cunoşteau

A fost aflată identitatea bărbatulului care a ucis o tânără în centrul Timişoarei. Gestul

Magistraţii Tribunalului Timş au decis, sâmbătă, arestarea preventivă a bărbatului de 31 de ani suspectat că a înjunghiat o tânără în centrul Timişoarei, care a murit la spital.

Acesta a fost prins de poliţişti vineri seara, după aproximativ trei ore de căutări, în zona Pădurii Verzi, în apropierea unei staţii de cale ferată. El a fost dus de poliţişti pentru audieri la sediul IPJ Timiş.

Tânăra de 20 de ani a fost înjunghiată, vineri, într-un parc din apropierea Catedralei Mitropolitane din Timişoara şi a fost transportată în stare gravă la Spitalul Muncipal, unde a murit.

Sursele judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul este fostul iubit al tinerei şi că ambii erau din Lupeni, judeţul Hunedoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici