A împuşcat din neatenţie o femeie în loc să tragă într-un câine turbat

Un bărbat de 32 de ani, din Şimleu Silvaniei, este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce a împuşcat din neatenţie, în picior, o femeie care îi ceruse să îi împuşte câinele turbat.

17 afișări
Imaginea articolului A împuşcat din neatenţie o femeie în loc să tragă într-un câine turbat

A împuşcat din neatenţie o femeie în loc să tragă într-un câine turbat

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sălaj, Nadia Şerban, a declarat că incidentul a avut loc marţi.

"Am fost sesizaţi că o femeie de 40 de ani din comuna Valcău de Jos a fost împuşcată accidental de către un bărbat, de 32 ani, din Şimleu Silvaniei. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că femeia, ştiind că tânărul deţine o armă de vânătoare, l-a rugat să-i împuşte câinele, întrucât este turbat. Din neatenţie, bărbatul a împuşcat-o în picior pe femeia respectivă, având acum dosar penal", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sălaj.

Potrivit sursei citate, bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi uz de armă letală fără drept, conform legislaţiei în vigoare.

"Bărbatul avea permis de posesie a armei, dar nu avea dreptul să o folosească în comunităţi. Armele letale pot fi folosite cu autorizaţie, doar în locuri speciale amenajate, ca poligoanele de tir sau fondurile de vânătoare", a spus Nadia Şerban.

Nadia Şerban a spus că femeia rănită a fost transportată la Urgenţa Spitalului orăşenesc Şimleu Silvaniei, cu rană la picior rezultată dintr-o împuşcătură.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului orăşenesc Şimleu Silvaniei, Mihail Vigu, a declarat că plaga femeii a fost curăţată şi s-a administrat vaccin antitetanos, viaţa femeii nefiind în pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici