A început a doua ediţie a Superpoveştilor din Bucureşti. Copiii rescriu legendele oraşului

A debutat a doua ediţie a Superpoveştilor din Bucureşti, evenimentul cu ajutorul căruia copiii din Capitală rescriu legendele oraşului, a anunţat miercuri Ministerul Culurii.

192 afișări
Imaginea articolului A început a doua ediţie a Superpoveştilor din Bucureşti. Copiii rescriu legendele oraşului

A început a doua ediţie a Superpoveştilor din Bucureşti. Copiii rescriu legendele oraşului

Potrivit unui comunicat al ministerului, copiii şi adolescenţii din Capitală sau cei care învaţă în Bucureşti sunt invitaţi să caute poveştile ascunse din istoria oraşului: să le documenteze în familie, în cadrul comunităţii locale, în cadrul şcolii, prin dialog cu profesorii, în biblioteci, în librării, să le „vâneze” în documentele şi materialele din spaţiul digital, pentru ca mai apoi să le transpună în poveşti.

În perioada 15 august - 4 septembrie 2022, copiii şi adolescenţii cu vârste între 8 şi 18 ani, împărţiţi în trei mari categorii de vârstă, sunt aşteptaţi să trimită poveştile lor către organizatori. Un juriu va evalua poveştile, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 19 septembrie 2022.

Cele mai bune poveşti vor fi publicate într-un volum colectiv, care va fi lansat în luna decembrie a acestui an. Participarea copiilor la concurs este gratuită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici