A început contrabanda cu brazi. Aproximativ 800 de pomi de Crăciun fără acte, confiscaţi de poliţişti

Aproape 800 de brazi transportaţi fără acte de provenienţă şi fără sigiliu au fost confiscaţi de poliţiştii sibieni în urma unui control făcut în localitatea Răşinari, informează, joi, Poliţia Română.

82 afișări
Imaginea articolului A început contrabanda cu brazi. Aproximativ 800 de pomi de Crăciun fără acte, confiscaţi de poliţişti

A început contrabanda cu brazi. Aproximativ 800 de pomi de Crăciun fără acte, confiscaţi de poliţişti (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Poliţiştii au oprit în trafic trei autoutilitare încărcate cu brazi, şoferii acestora având documente doar pentru o parte dintre pomii transportaţi, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Astfel, prima autoutilitară transporta 250 de brazi, deşi avea aviz de însoţire doar pentru 70, a doua transporta 585 de brazi, având acte doar pentru 100, iar al treilea camion era încărcat cu 228 de brazi, deşi transporta legal jumătate din cantitate.

Acţiunea s-a desfăşurat pentru combaterea şi prevenirea delictelor silvice, la controale participând poliţişti ai Serviciului Ordine Publică - Compartimentul delicte silvice, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici