A început demolarea beach-barurilor construite ilegal pe litoral

Reprezentanţii Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) au început demolarea beach-barurilor construite ilegal pe plajele din staţiune Mamaia.

52 afișări
Imaginea articolului A început demolarea beach-barurilor construite ilegal pe litoral

A început demolarea beach-barurilor construite ilegal pe litoral (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al DADL, Cătălin Anton, este vorba despre mai multe beach-baruri ridicate în anii trecuţi şi care nu primiseră autorizaţie de construcţie. Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute a fost demolat beach-barul societăţii Kudos Style din staţiunea Mamaia. De asemenea, luni seară urmează a fi demolat un nou beach-bar, care aparţine SC Tan Tan SRL, aflat tot în staţiunea Mamaia.

Cătălin Anton precizează că în ambele cazuri demolarea se face în urma obţinerii unor sentinţe definitive în procesele pe care Direcţia Apelor Dobrogea Litoral le-a intentat societăţilor respective încă din anul 2006.

Reprezentantul DADL a mai afirmat că demolările beach-barurilor construite fără autorizaţii în staţiunile de pe litoral vor continua, dar după pronunţarea sentinţelor definitive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici