A început montarea iluminatului festiv pentru Crăciun în Sibiu

Primăria oraşului Sibiu a început montarea beculeţelor pentru iluminatul festiv de sărbători, cu mai bine de două luni înainte de Crăciun, pentru ca luminile să poată fi aprinse la debutul Târgului de Crăciun, la jumătatea lunii noiembrie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

135 afișări
Imaginea articolului A început montarea iluminatului festiv pentru Crăciun în Sibiu

A început montarea iluminatului festiv pentru Crăciun în Sibiu

Potrivit Primăriei Sibiu, montarea iluminatului festiv de sărbători a început pe principalele bulevarde din oraş, primul fiind bulevardul Vasile Milea, care străbate oraşul dinspre Valea Oltului până la ieşirea spre Alba.

„Iluminatul de sărbători pe principalele bulevarde va fi pus în funcţiune în preajma sărbătorilor de iarnă. În paralel, va începe în următoarele zile, şi montarea iluminatului de sărbători în centrul istoric, mai ales în Piaţa Mare, pentru a fi pregătit în 15 noiembrie, de inaugurarea Târgului de Crăciun”, spune Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Iluminatul de sărbători este alcătuit din peste 600 de figurine luminoase pentru stâlpi, peste 2.500 de metri de ţurţuri şi perdele luminoase, mai mult de 5.000 de metri de şiruri luminoase, precum şi globuri şi ghirlande luminoase care vor împodobi bradul de Crăciun din Piaţa Mare, care va avea 24 de metri înălţime.

Taguri:
crăciun,
iluminat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici