A început sezonul angajărilor, dar numai la firmele străine

Companiile străine din România, care lucrează aproape integral pentru clienţi de peste graniţă, vor să angajeze mii de români, pentru a putea face faţă comenzilor noi. De la giganţi ca Microsoft, Amazon, Oracle, Ford sau Dacia, până la call-centere, cele mai multe dintre multinaţionalele prezente în România au ca prioritate în acest moment noi angajări.

9 afișări
Imaginea articolului A început sezonul angajărilor, dar numai la firmele străine

A început sezonul angajărilor, dar numai la firmele străine (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

"Firmele străine sunt mai optimiste pentru că la ele lucrurile deja merg mai bine. Ele se pregătesc deja pentru anul viitor, când se aşteaptă ca lucrurile să meargă şi mai bine. Trebuie subliniat faptul că în cazul de faţă vorbim despre firme străine care lucrează tot pentru străini, deci pentru clienţi din state unde economia dă sau a dat deja semne serioase de revenire. Este normal ca în momentul în care au mai multe comenzi să angajeze mai mulţi oameni", a declarat pentru Gândul George Butunoiu, expert în resurse umane.

Citeşte mai multe despre noile locuri de muncă pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici