A intrat cu maşina într-un mall din Constanţa, pentru a feri de ploaie un televizor proaspăt cumpărat. FOTO, în articol

Un şofer a intrat cu maşina într-un centru comercial din Constanţa pentru a aşeza un televizor proaspăt cumpărat direct în portbagaj, încercând să îl ferească de ploaia torenţială de afară. „Atunci când îţi cumperi televizor mai scump decât maşina”, şi-a intitulat postarea cel care a pus pozele.

7729 afișări
Imaginea articolului A intrat cu maşina într-un mall din Constanţa, pentru a feri de ploaie un televizor proaspăt cumpărat. FOTO, în articol

Constanţa: Cu maşina în mall, pentru a feri de ploaie un televizor proaspăt cumpărat

Imaginile au fost surprinse şi postate pe un grup Facebook şi în scurt timp au devenit virale.

Fotografia a fost surprinsă în data de 4 octombrie, iar în imagine se vede cum un bărbat încearcă să bage în portbagajul unui autoturism un televizor aflat în cutie, la una din intrările dintr-un centru comercial din Constanţa.

Sursa: Facebook, ‎Cippone Cipriatt. IMAGINEA publicată poate fi văzută AICI

Şoferul a reuşit să-şi parcheze maşina la primul nivel al centrului comercial, încercând să se ferească de ploaie, deşi clădirea are şi parcare subterană.

„Atunci când îţi cumperi televizor mai scump decât maşina!!!”, a comentat cel care a făcut fotografia şi apoi a postat-o pe grupul de Facebook.

Imaginea a strâns sute de aprecieri şi zeci de comentarii, „Grad de securitate, zero”, „Îmi doresc să mă fi gândit şi eu la asta aseară”, „Putea să parcheze la subteran. Faptul că ploua tare afară nu reprezintă o scuză pertinentă pentru un om sănătos mintal!!! Hai să ne băgam toţi maşinile în mall că plouă afară!”, fiind câteva din comentarii.

Taguri:
mall,
maşină,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici