A întreţinut şase ani relaţii sexuale orale cu fiicele sale. Bărbatul a fost reţinut

Un bărbat din Vâlcea acuzat că a întreţinut, timp de şase ani, în mod repetat, relaţii sexuale orale cu cele două fiice ale sale, în prezent în vârstă de 17 şi 13 ani, a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de viol, perversiune sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

1683 afișări
Imaginea articolului A întreţinut şase ani relaţii sexuale orale cu fiicele sale. Bărbatul a fost reţinut

A întreţinut şase ani relaţii sexuale orale cu fiicele sale. Bărbatul a fost reţinut (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax foto)

Potrivit reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Vâlcea, bărbatul a săvârşit acte de perversiune sexuală, în mod repetat, în perioada 2004 - 2010, asupra celor două fiice ale sale, constrângându-le, fie prin violenţă, fie dându-le dulciuri şi bani, pentru a le determina să accepte situaţia şi să păstreze tăcerea.

Anchetatorii au stabilit că prin acţiunile sale a fost pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a celor două minore.

"Procurorii Parchetului Tribunalului Vâlcea au dispus reţinerea inculpatului S.E. pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, perversiune sexuală şi rele tratamente aplicate minorului. Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a reieşit că, în perioada 2004 - 2010, în mod repetat, bărbatul a întreţinut acte sexuale orale cu cele două fiice, în vârstă de 17 şi 13 ani, aflate în grija sa. De asemenea, în aceeaşi perioadă, a săvârşit acte de perversiune sexuală în mod repetat prin constrângerea acestora, fie prin oferirea de dulciuri şi bani, fie prin comportament violent, pentru a le determina să accepte actele de perversiune sexuală şi acte sexuale orale şi să păstreze tăcerea", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

În acelaşi document se arată că prin acţiunile bărbatului a fost pusă în "primejdie gravă" dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a celor două minore.

La ora transmiterii acestei ştiri, procurorii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care au fost comise faptele, precum şi pentru stabilirea răspunderii judiciare.

Bărbatul reţinut pentru 24 de ore a fost dus în arestul IPJ Vâlcea, el urmând să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici