Cristina Ţopescu a murit. Surse din poliţie spun că jurnalista a fost găsită în casa sa din Otopeni / Vela: Prea devreme să ne pronunţăm la variante

Cristina Ţopescu a murit. Jurnalista a fost găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din poliţie. Urmează să fie efectuată o expertiză.

35881 afișări
Imaginea articolului Cristina Ţopescu a murit. Surse din poliţie spun că jurnalista a fost găsită în casa sa din Otopeni / Vela: Prea devreme să ne pronunţăm la variante

Sursa FOTO: Facebook

„În cursul acestei seri (duminică, n.r.), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

Potrivit unor surse din poliţie, este vorba despre jurnalista Cristina Ţopescu.

Ultima postare a Cristinei Ţopescu pe Facebook este din 26 decembrie, când a distribuit un articol despre Papa Francisc.

Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală. De asemenea, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista.

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de ştiri a televiziunii.

Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunţat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale.

În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România şi a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Vela, după moartea Cristinei Ţopescu: E devreme pentru variante-sinucidere, infarct, comoţie cerebrală

Marcel Vela a precizat că vecinii au sunat la 112 deoarece nu au mai zărit-o de mai multe zile pe Cristina Ţopescu şi au observat că maşina din faţa casei era nemişcată. În privinţa împrejurărilor în care a murit jurnalista, ministrul de Interne spune că anchetatorii nu se pot pronunţa încă.

„Da, a fost un moment delicat. Am fost anunţat de chestorul Vasilescu despre faptul că o vecină a anunţat la 112 suspiciunea ei cu privire la vecina Cristina, nu o mai văzuse pentru că maşina era nemişcată în faţa casei. S-au mobilizat forţele din zonă, s-a intrat în casă şi s-a realizat că este o tragedie şi că nu mai este printre noi Cristina Ţopescu”, a declarat Marcel Vela la RomâniaTV.

Probabil în cursul zilei de luni, după ce se va face autopsia se va şti cauza, fiind prea devreme ca anchetatorii să se pronunţe cu privre la modul cum a murit jurnalista, mai precizează ministrul de Interne.

„Este prea devreme să ne pronunţăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoţie cerebrală. (...) La momentul în care vom avea concluziile, evident, că le vom comunica şi opiniei publice”, a mai spus Vela.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici