A murit George Karam, patronul restaurantului ”Beirut”, unde trei tinere au ars de vii în incendiul din 2014

  • Anunţul decesului a fost făcut de către familia afaceristului.
  • În aprilie 2014, un incendiu izbucnit la restaurantul „Beirut“ din Constanţa a dus la o tragedie de proporţii.
  • Bolnav, Karam ceruse suspendarea executării pedepsei de 8 ani, 1 lună şi 10 zile închisoare.
3012 afișări
Imaginea articolului A murit George Karam, patronul restaurantului ”Beirut”, unde trei tinere au ars de vii în incendiul din 2014

George Karam, în mijlocul familiei

George Karam a fost patronul restaurantului Beirut în care au murit trei tinere.

În seara zilei de 5 aprilie 2014, un incendiu izbucnit la restaurantul „Beirut“ din Constanţa a dus la o dramă. Trei tinere au murit blocate într-un vestiar, la primul etaj al restaurantului cu specific libanez. Dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu, cât şi cântăreaţa Nicoleta Cengher au ars de vii în restaurantul morţii.

Patronul restaurantului Beirut, George Karam, care a fost condamnat definitiv la 8 ani şi o lună de închisoare în dosarul Beirut, solicitase recent instanţei întreruperea executării pedepsei pe motive medicale cu motivarea că suferea de insuficienţă cardiacă, ulcer gastroduodenal şi alte afecţiuni cauzate de vârsta înaintată care îl puneau în imposibilitatea obiectivă de a continua executarea pedepsei de 8 ani, 1 lună şi 10 zile închisoare.

Reamintim că anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui George Karam, patronul restaurantului Beirut, pe 5.08.2015, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de distrugere din culpă - una în formă agravată, a infracţiunii de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, a infracţiunii de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora - forma agravată, a infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, a infracţiunii de construirea fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, a infracţiunii de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi a 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, informează replicaonline.ro.

Alături de el, în faţa magistraţilor au ajuns şi SC Middle East Parteners SRL, Constantin Pavel, SC Tinel Cristi SRL, Dumitru Jurca, Gheorghe Nirlu, Sultana Nirlu, Florentina Gica Coroianu, Mihaela Zdru şi Florin Iordache.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici