A murit sub roţile unui tramvai imediat după ce a coborât din acesta - VIDEO

Un bărbat din comuna Sopot (Dolj) şi-a pierdut viaţa într-o staţie de tramvai din aproprierea unui centru comercial din Craiova, el dezechilibrându-se la scurt timp după ce s-a dat jos din mijlocul de transport şi fiind prins sub roţile vehiculului.

69 afișări
Imaginea articolului A murit sub roţile unui tramvai imediat după ce a coborât din acesta - VIDEO

A murit sub roţile unui tramvai imediat după ce a coborât din acesta (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc marţi seară, în jurul orei 22.30, pe strada Calea Severinului din Craiova.

Martorii spun că bărbatul, Ion Ciobanu (48 ani), din comuna Sopot, pasager în mijlocul de transport, era băut, iar în momentul în care a coborât din tramvai s-a dezechilibrat, căzând între refugiul pentru pietoni şi tramvai şi fiind prins sub roţile vehiculului.

"Bărbatul a coborât din tramvai şi când am închis uşile şi am plecat s-a dezechilibrat şi a intrat între bordură şi uşa din spate. Era băut", a declarat vatmanul tramvaiului.

În urma incidentului, bărbatul a murit pe loc.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici