A plecat la volanul unei maşini după ce tocmai fusese audiat pentru conducere fără permis!

Două echipaje de Poliţie din Timişoara au urmărit un tânăr care conducea un autoturism de lux şi a depăşit coloana de maşini oprită la un semafor, el trecând pe culoarea roşie, iar după ce a fost prins şoferul, care avea permisul suspendat, a devenit agresiv, fiind imobilizat de poliţişti.

1442 afișări
Imaginea articolului A plecat la volanul unei maşini după ce tocmai fusese audiat pentru conducere fără permis!

A plecat la volanul unei maşini după ce tocmai fusese audiat pentru conducere fără permis!

Poliţiştii din Timişoara au urmărit, marţi seară, un şofer în vârstă de 26 de ani, după ce aceasta a depăşit, pe liniile de tramvai, o coloană de maşini oprită la semafor, apoi a trecut pe culoarea roşie şi a condus cu viteză prin oraş, fiind prins după aproape doi kilometri.

"Un autoturism Porsche Cayenne, înmatriculat în Timiş cu numere provizorii, a depăşit coloana de autoturisme aşezate în ordinea sosirii la semafor pe culoarea roşie a semaforului electric, fapt pentru care poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului. După ce a fost oprit, şoferul a devenit agresiv, refuzând să prezinte documentele, atât ale autoturismului, cât şi cele personale. Întrucât începuse să-i ameninţe pe unii din lucrătorii de Poliţie, am trecut la imobilizarea acestuia", a declarat Raul Borca, agent şef adjunct la IPJ Timiş.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat, iar numerele de înmatriculare erau expirate.

Şoferul a fost dus cu cătuşe la secţia de Poliţie, unde a fost audiat timp de aproape trei ore, însă, la ieşire, el a plecat la volanul unei alte maşini.

Potrivit poliţiştilor, tânărul va fi cercetat pentru conducere fără permis şi cu numere expirate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici