A stat cu amanta moartă în casă în jur de două săptămâni

Un bărbat de 50 de ani, pensionar, din Târgu-Ocna, a cărui soţie era plecată în Italia şi care urma să se întoarcă în ţară, a stat în jur de două săptămâni cu amanta moartă în casă, printre ipotezele privind cauza morţii femeii fiind şi cea a crimei.

29 afișări
Imaginea articolului A stat cu amanta moartă în casă în jur de două săptămâni

A stat cu amanta moartă în casă în jur de două săptămâni (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, Ion Bălan este fost angajat al Penitenciarului din Târgu-Ocna. Soţia lui este plecată în Italia şi bărbatul îşi găsise o amantă pe care o adusese acasă.

"În urmă cu două zile, fratele lui l-a vizitat şi l-a găsit cu femeia moartă în casă. A anunţat Poliţia. La sosirea Poliţiei, bărbatul a început să se automutileze cu un cuţit. Poliţiştii l-au imobilizat şi l-au dus la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Cadavrul femeii, aflat într-o avansată stare de putrefacţie, a fost identificat de soţul şi fiul ei după obiectele de îmbrăcăminte", a declarat comisarul Valerică Manole, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Cadavrul femeii se află la morgă, unde, în cursul zilei de luni, urmează să i se facă necropsia pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

Potrivit poliţiştilor, una dintre pistele anchetei o reprezintă crima, în condiţiile în care soţia bărbatului urma să se întoarcă în ţară, iar acesta ar fi omorât-o întrucât refuza să plece de la el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici