A vrut să „ajute”, dar a ajuns la închisoare. O tânără a dat examenele auto pentru 150 de persoane

  • O tânără a mers la 150 de examene auto (sală şi traseu) în locul altor candidaţi, în mai multe oraşe din Marea Britanie.
  • Poliţiştii spun că femeia a vrut să-i ajute pe candidaţii care nu ştiau prea bine limba engleză şi nu s-ar fi descurcat la examenele auto.
3684 afișări
Imaginea articolului A vrut să „ajute”, dar a ajuns la închisoare. O tânără a dat examenele auto pentru 150 de persoane

FOTO UK Driver License

Inderjeet Kaur (29 de ani) a recunoscut că în perioada 2018-2020 s-a prezentat la examenele teoretice şi la probele de traseu în locul a 150 de oameni. Acum este condamnată la opt luni de închisoare, conform BBC.
 
Cum şi-a dat seama poliţia? După doi ani de „ajutat” oameni care îşi doreau permisul, angajaţii din centrele de testare teoretică au început să-şi dea seama că femeia s-a prezentat de mai multe ori la examen.
 
Tânăra a merg în Swansea, Carmarthen, Birmingham şi Londra pentru a da examenele în locul altora.
 
Ofiţerul de caz Steven Malony spune că Inderjeet Kaur a comis infracţiunile din lăcomie, însă fraudele de acest tip aduc după sine pericole pentru societate. 
 
Iar acum, nu doar tânăra are de plătit pentru faptele sale ilegale, ci şi cei care au luat fraudulos permisul auto. Aceştia riscă să le fie anulat.
 
„Testele din sală şi cele practice sunt pentru a ne asigura că oamenii deţin cunoştinţele, abilităţile şi atitudinele potrivite pentru a conduce pe drumurile publice. Altfel, punem vieţile celorlalţi în pericol”, a declarat şefa Agenţiei de standarde pentru şoferi din Marea Britanie, Caroline Hicks.
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici