ABBA lansează prima piesă cu tematică de Crăciun

  • Celebra trupă ABBA a lansat Little Things, prima melodie cu tematică de Crăciun.
  • Piesa este inclusă pe cel mai nou album ABBA, intitulat Voyage.
  • Albumul Voyage se află pe locul întâi în 18 ţări.
1680 afișări
Imaginea articolului ABBA lansează prima piesă cu tematică de Crăciun

ABBA lansează prima piesă cu tematică de Crăciun

Trupa ABBA a lansat astăzi Little Things, prima melodie cu tematică de Crăciun care reprezintă bucuria dimineţii de Crăciun şi a timpului petrecut în familie în această perioadă a anului.

Piesa este inclusă pe cel mai recent album intitulat Voyage, pe care grupul suedez format din Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad, l-a lansat la începutul lunii noiembrie. Este primul album de studio al legendarei formaţii după aproape 40 de ani.

În videoclipul regizat de directorul britanic muzical premiat cu Grammy şi BRIT apare un grup de elevi care discută despre tehnologia pe baza căreia vor fi realizate concertele din seria ''ABBA Voyage'', planificate pentru 2022 în Londra.

Ultimul album, Voyage, a intrat pe locul întâi în 18 ţări, inclusiv în Marea Britanie, relatează Mail One. Despre acest succes, trupa spune că "Suntem atât de fericiţi că fanii noştri par să se fi bucurat de noul nostru album la fel de mult cum noi ne-am bucurat să-l facem!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici