Abecedare şi Matematici pentru clasa I, împachetate în postere cu tinere dezbrăcate

Elevii Şcolii generale "Ion Alexandru Brătescu Voineşti", din Tîrgovişte, au sesizat conducerea insituţiei de învăţământ că manualele şcolare - Abecedarul şi Matematica - primite au fost împachetatate în postere înfăţişând tinere îmbrăcate sumar.

232 afișări
Imaginea articolului Abecedare şi Matematici pentru clasa I, împachetate în postere cu tinere dezbrăcate

Abecedare şi Matematici pentru clasa I, împachetate în postere cu tinere dezbrăcate

Potrivit lui Nicolae Nicolaescu, directorul instituţiei şcolare, sesizarea a venit chiar din partea elevilor care au ajutat la transportul manualelor şcolare.

"Copiii m-au anunţat. În prima fază, nu am crezut, dar am găsit într-adevăr manuale şcolare împachetate în postere sexi ! Un poster cu o atrăgătoare domnişoară, mai mult goală decât îmbrăcată, ţine loc de hârtie de împachetat manuale şcolare, sunt pagini dintr-o revistă pentru bărbaţi", a declarat prof. Nicolae Nicolaescu, director Şcoala Generală Ion Alexandru Brătescu Voineşti.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dîmboviţa a început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care cărţile au fost trimise învelite în ambalajul cu poze reprezentând tinere îmbrăcate sumar.

"Eu, efectiv, nu cred că s-a putut întâmpla aşa ceva. Eu încă nu cred, dar vom cerceta, dacă este aşa, cum a fost posibil ca Abecedarul şi Matematica să vină ambalate astfel", a declarat prof. Maria Cristea, inspector general al Inspoectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa.

Cercetările urmează să stabilească firma care a trimis cărţile şi dacă în alte şcoli au ajuns cărţi ambalate în acest mod, la ora transmiterii ştirii în depozitul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa existând încă câteva zeci de baxuri care conţin cărţi învelite cu astfel de postere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici