Abonament InterRail pentru călătorii cu trenul prin Europa

Transportul cu trenul în ţări europene - InterRail - permite efectuarea de călătorii nelimitate în 30 de ţări şi reprezintă practic un abonament pentru Europa, informează CFR Călători.

1510 afișări
Imaginea articolului Abonament InterRail pentru călătorii cu trenul prin Europa

Abonament InterRail pentru călătorii cu trenul prin Europa

Prin InterRail, se poate alege varianta optimă de călătorie, dintre cele două disponibile InterRail Global Pass sau InterRail One Country Pass, potrivit unui comunicat de presă remis, joi, MEDIAFAX, de Ministerul Transporturilor.

InterRail Global Pass poate avea valabilitate de cinci zile în interval de zece zile; zece zile în interval de 22 de zile, 22 de zile sau o lună, pe parcursul a 30 de ţări europene: Austria, Belgia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Republica Irlanda, Macedonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elveţia, Suedia,Turcia şi pe ferryboat între Italia şi Grecia exploatat de Attica.

InterRail One Country Pass poate avea valabilitate de 3, 4, 6 sau 8 zile, la alegere, dintr-o lună, pe parcursul unei singure ţări dintre: Austria, Benelux (Belgia, Olanda, Luxemburg), Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Macedonia, Germania, Marea Britanie, Grecia, Grecia plus Compania Attica (cu ferryboat între Grecia şi Italia), Ungaria, Republica Irlanda, Italia, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Turcia.

Cu InterRail se poate beneficia de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene în perioada de valabilitate sau doar pentru o ţară la alegere, la preţuri atractive, cele mai mici fiind pentru Bulgaria, Cehia, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Turcia.

Tinerii sub 26 de ani au preţuri speciale la bilete, iar copiii au o reducere de 50 la sută din tariful de adult, potrivit sursei citate.

Biletele emise electronic se pot procura din peste 70 puncte de vânzare din reţeaua CFR - agenţii de voiaj şi staţii CFR, care sunt deschise traficului internaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici