Accesul persoanelor aflate în evidenţa Serviciului de Probaţiune, restricţionat

  • Accesul persoanelor aflate în evidenţa Serviciului de Probaţiune Maramureş este restricţionat
  • Măsura se aplică celor care au călătorit în afara graniţelor ţării într-un interval de 30 de zile anterior datei fixate pentru întrevedere, indiferent de ţara de destinaţie.
  • Pentru a anunţa eventualele deplasări, persoanele vizate trebuie să contacteze Serviciul de Probaţiune
1011 afișări
Imaginea articolului Accesul persoanelor aflate în evidenţa Serviciului de Probaţiune, restricţionat

Accesul persoanelor aflate în evidenţa Serviciului de Probaţiune, restricţionat

Accesul persoanelor aflate în evidenţa Serviciului de Probaţiune Maramureş este restricţionat, începând de vineri, în instituţie, pentru cei care au călătorit în afara graniţelor ţării într-un interval de 30 de zile anterior datei fixate pentru întrevedere, indiferent de ţara de destinaţie.

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Maramureş transmis, vineri, pentru a anunţa situaţiile privind eventualele deplasări, persoanele vizate de restricţie trebuie să contacteze Serviciul de Probaţiune.

„Începând cu data de vineri, în sediul Serviciului de Probaţiune Maramureş din Palatul de Justiţie Baia Mare a fost restricţionat accesul persoanelor aflate în evidenţa Serviciului care au călătorit în afara graniţelor ţării într-un interval de 30 de zile anterior datei fixate pentru întrevedere, indiferent de ţara de destinaţie ori de provenienţă sau de mijlocul de transport utilizat. Pentru a anunţa situaţiile privind eventualele deplasări, sau pentru a depune documente specifice procesului de supraveghere, persoanele vizate de această restricţie sunt rugate să contacteze Serviciul de Probaţiune Maramureş telefonic, prin fax sau e-mail”, se arată în comunicat.

Măsurile au fost dispuse de către Directorul General al Direcţiei Naţionale de Probaţiune şi se aplică exclusiv persoanelor respective, activitatea Tribunalului Maramureş şi a Judecătoriei Baia Mare desfăşurându-se fără restricţii.

Serviciul de Probaţiune Maramureş îşi desfăşoară activitatea în incinta Palatului Justiţiei, clădire aflată în administrarea Tribunalului Maramureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici