Accident auto grav în Gorj, în prima zi de Paşte. Şoferul unei maşini, proiectat prin parbriz

  • Un şofer a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea a intrat în şant
  • Şoferul a fost proiectat prin parbrizul maşinii
842 afișări
Imaginea articolului Accident auto grav în Gorj, în prima zi de Paşte. Şoferul unei maşini, proiectat prin parbriz

Accident auto grav în Gorj, în prima zi de Paşte. Şoferul unei maşini, proiectat prin parbriz

Un bărbat de 38 de ani din comuna Albeni, judeţul Gorj, a ajuns la spital, duminică, în stare gravă, după un accident produs în localitate. Maşina pe care o conducea s-a răsturnat pe plafon, iar acesta a fost proiectat în afara autoturismului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
 
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că accidentul s-a produs din cauza vitezei.
 
„În timp ce un bărbat de 38 de ani, din Albeni, conducea un autoturism pe raza localităţii, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a iesit in afara părţii carosabile, răsturnându-se în şanţ. În urma impactului, şoferul a suferit leziuni care au făcut imposibilă testarea cu aparatul etilotest, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
 
Şoferul a fost proiectat în afara autoturismului.

„La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi două ambulanţe din cadrul SAJ Gorj, echipajele constatând că, în urma impactului, a rezultat o victimă de sex masculin, care a fost proiectată din autovehicul pe câmp si era inconştientă. Aceasta a primit primul ajutor calificat la faţa locului şi a fost transportată la UPU Târgu-Jiu", a precizat, pentru MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.
 
Un alt accident a avut loc, în prima zi de Paşte, la Bumbeşti-Piţic, în judeţul Gorj. Un tânăr de 20 de ani, din localitate, a fost rănit, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp. Acesta ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici