Accident auto în lanţ în staţiunea Eforie

Traficul s-a aglomerat, duminică după-amiază, pe drumurile din judeţul Constanţa, în condiţiile în care turiştii care s-au aflat pe litoral se întorc acasă, în zona Eforie şase maşini fiind implicate într-un accident în lanţ.

37 afișări
Imaginea articolului Accident auto în lanţ în staţiunea Eforie

Accident auto în lanţ în staţiunea Eforie (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, comisarul şef Constantin Dancu, a declarat că după orele prânzului au crescut valorile de trafic pentru că turiştii pleacă de pe litoral către Bucureşti, dar şi pentru că numărul autovehiculelor este mai mare decât capacitatea drumurilor.

Astfel, în prezent, circulaţia este aglomerată pe DN 39 Mangalia - Constanţa, pe DN 22C Constanţa - Cernavodă şi în staţiunea Mamaia, dar nu se înregistrează blocaje în trafic.

De asemenea, sunt probleme privind fluenţa traficului pe DN39, în zona Eforie, din cauza numărului mare de maşini şi de pietoni, iar între Lazu şi Agigea, din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, şase maşini au fost implicate într-o tamponare în lanţ, dar circulaţia nu a fost blocată.

Comisarul şef Constantin Dancu a precizat că există un dispozitiv de Poliţie rutieră în toate zonele unde ar putea apărea probleme în trafic pentru ca intervenţia să fie operativă.

Potrivit sursei citate, există echipaje de Poliţie în zona pasajului de cale ferată de la Poarta Albă, în dreptul sensului giratoriu de la Medgidia şi la trecerile pentru pietoni din localităţile Poarta Albă, Castelu şi Satu Nou. De asemenea, mai mulţi poliţişti patrulează cu motocicletele pe ruta Medgidia – Cernavodă.

Pentru fluidizarea traficului pe DN 22C, poliţiştii le recomandă şoferilor ca rută alternativă DN2A – Constanţa – Hârşova – Slobozia şi în continuare DN2 Urziceni – Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici