Accident bizar în India. Un bărbat a făcut atac de cord după ce a împuşcat din greşeală un tânăr

  • Un accident bizar produs în India de Anul Nou s-a soldat cu două decese.
  • Un bărbat a făcut atac de cord şi a murit după ce a împuşcat mortal, din greşeală, un tânăr în timpul unei petreceri.
388 afișări
Imaginea articolului Accident bizar în India. Un bărbat a făcut atac de cord după ce a împuşcat din greşeală un tânăr

O petrecere de Revelion din statul indian Karnataka a luat o turnură tragică atunci când gazda a murit în urma unui atac de cord după ce a împuşcat accidental un invitat.

Manjunath Olekar, în vârstă de 67 de ani, îşi pregătea arma pentru a trage în aer în timpul petrecerii de la casa sa din oraşul Shivamogga. Din greşeală, un glonţ l-a lovit pe Vinay U, un tânăr de 34 de ani, care se afla lângă el.

Poliţia a demarat o anchetă privind incidentul. Oficiali ai poliţiei au declarat că Olekar avea licenţă pentru arma pe care a mai folosit-o şi în alţi ani.

„O armă de foc poate fi folosită doar în anumite circumstanţe. Nu pentru a trage în aer pentru a sărbători", a declarat un poliţist.

GK Mithun Kumar, superintendentul poliţiei din Shivamogga, a declarat pentru BBC Hindi că, în timpul petrecerii, Olekar încărca arma când „a apăsat din greşeală pe trăgaci", împuşcându-l pe Vinay, care era prietenul fiului său.

Vinay a fost transportat de urgenţă la spital după incident, dar a murit duminică seara.

„În urma incidentului, Olekar a intrat în stare de şoc şi s-a prăbuşit", a mai spus Kumar.

Incidentul bizar i-a şocat atât de mult pe locuitorii din Shivamogga, încât chiar şi cei care nu-l cunoşteau pe omul de afaceri au mers la casa acestuia pentru a-i aduce un omagiu.

„Pur şi simplu m-am simţit trist, aşa că am mers să îi aduc un omagiu", a declarat un locuitor al oraşului.

Practica de a trage focuri de armă în aer pentru a marca nunţile şi alte ocazii speciale există în multe părţi ale Indiei chiar dacă frecvent se întâmplă accidente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici