Accident cu 3 maşini pe DN 1A. Unul dintre şoferi avea 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un accident în care au fost implicate trei maşini a avut loc duminică pe DN 1A, în judeţul Braşov. O persoană a fost rănită şi a fost dusă la spital. Unul dintre şoferii implicaţi avea 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

245 afișări
Imaginea articolului Accident cu 3 maşini pe DN 1A. Unul dintre şoferi avea 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat

Accident cu 3 maşini pe DN 1A. Unul dintre şoferi avea 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat

Potrivit IPJ Braşov, accidentul a avut loc pe DN 1A, la kilometrul 184+950, la ieşire din municipiul Săcele.

Trei maşini au fost implicate în accident, iar în urma impactului o persoană a fost rănită şi a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale de specialitate.

La testarea şoferilor din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, în cazul unuia dintre şoferi rezultatul a fost 1,15 mg/l alcool pur. Acesta a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
alcool,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici