Accident cu două maşini, pe DN7, în Vâlcea. Un autoturism a fost proiectat într-un stâlp care a căzut pe şosea

  • Un accident în care au fost implicate două maşini a avut loc luni pe DN7, în apropierea oraşului Râmnicu Vâlcea.
  • Două maşini s-au ciocnit, iar una a fost proiectată într-un stâlp de electricitate care a căzut pe şosea.
306 afișări
Imaginea articolului Accident cu două maşini, pe DN7, în Vâlcea. Un autoturism a fost proiectat într-un stâlp care a căzut pe şosea

Accident cu două maşini, pe DN7, în Vâlcea. Un autoturism a fost proiectat într-un stâlp care a căzut pe şosea

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 175, în apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea.

Două maşini au fost implicate în accident, iar una dintre ele a fost proiectată într-un stâlp de electricitate, care a căzut pe partea carosabilă.

Din primele date, un bărbat de 29 de ani, şofer al uneia dintre maşini, a fost rănit. Potrivit ISU Vâlcea, acesta a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe Vâlcea pentru investigaţii suplimentare.

IPJ Vâlcea anunţă că traficul în zonă se desfăşoară alternativ, fiind formate coloane de aproximativ 1,5 km pe fiecare sens.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici