Accident cu maşina Jandarmeriei. Doi jandarmi au fost răniţi în urma coliziunii dintre două autoturisme

  • O maşină a Jandarmeriei a fost implicată într-un accident produs pe o şosea din judeţul Vrancea.
  • Doi jandarmi au fost răniţi în urma coliziunii dintre două maşini.
  • Autoturismul în care se aflau jandarmii s-a angajat într-o depăşire riscantă.
1361 afișări
Imaginea articolului Accident cu maşina Jandarmeriei. Doi jandarmi au fost răniţi în urma coliziunii dintre două autoturisme

Accident cu maşina Jandarmeriei. Doi jandarmi au fost răniţi în urma coliziunii dintre două autoturisme

Doi angajaţi ai Inspectoratului de Jandarmi din Vrancea au fost răniţi în urma unui accident rutier. Acesta s-a produs pe un drum naţional din judeţul Vrancea. Cei doi jandarmi răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi au ajuns la spital având mai multe traumatisme.

„Un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit în această dimineaţă la un accident rutier produs pe DN 23, în comuna Răstoaca, în urma căruia au rezultat două victime de sex masculin. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de 49 de ani, care prezenta un traumatism la membru inferior stâng. Ulterior, pacientul a fost transportat cu ambulanţa SMURD la UPU Focşani. Cealaltă victimă a fost preluată de ambulanţa SAJ, prezentă la faţa locului”, au anunţat reprezentanţii ISU Vrancea.

Din primele verificări efectuate de poliţişti, a rezultat că autoturismul în care se aflau jandarmii s-a angajat în depăşirea unei autoutilitare şi s-a lovit de o maşină care a efectuat virajul la stânga pentru a intra într-o parcare. Şoferii au fost testaţi cu etilotestul şi nu consumaseră alcool, au anunţat poliţiştii. Traficul în zonă nu a fost blocat.

Conform regulamentului, jandarmii vor face obiectul unei anchete interne. După ce vor primi îngrijiri medicale, ei vor fi întrebaţi de superiori despre accidentul în urma căruia au rezultat şi pagube materiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici