Accident cu trei maşini pe A1 Bucureşti-Piteşti. Traficul este îngreunat

Un accident s-a produs joi pe A1 Bucureşti-Piteşti. Au fost implicate trei maşini, iar traficul este îngreunat, au anunţat autorităţile.

176 afișări
Imaginea articolului Accident cu trei maşini pe A1 Bucureşti-Piteşti. Traficul este îngreunat

Accident cu trei maşini pe A1 Bucureşti-Piteşti. Traficul este îngreunat

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române accidentul s-a produs pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 64, în dreptul localităţii Olteni din judeţul Dâmboviţa.

În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme. Cel puţin o persoană a fost rănită şi are nevoie de îngrijiri medicale.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti, valorile de trafic fiind ridicate, a precizat Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici