Accident cumplit în Braşov: Şase răniţi în urma coliziunii dintre o autoutilitară şi un autoturism/ Angajaţi ai DRDP, răniţi în accident

Şase persoane au fost rănite, marţi, în urma unui accident produs pe DN73A, în judeţul Braşov, în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

415 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit în Braşov: Şase răniţi în urma coliziunii dintre o autoutilitară şi un autoturism/ Angajaţi ai DRDP, răniţi în accident

Şase răniţi în urma unui accident produs în judeţul Braşov.

Un accident rutier soldat cu şase răniţi, dintre care unul grav, încarcerat, s-a produs, marţi dimineaţă, pe DN 73A, la ieşire din satul Şercaia spre Ohaba, în judeţul Braşov, unde un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Pentru asigurarea măsurilor de salvare a fost mobilizat un elicopter SMURD şi mai multe ambulanţe.

„Accident rutier între o dubă şi un autoturism, pe DN 73A, între Şercaia şi Ohaba, şase victime, dintre care una încarcerată, inconştientă. Se deplasează la faţa locului trei echipaje SMURD, două ambulanţe, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apă şi spumă, elicopterul SMURD”, a transmis Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

La locul accidentului se desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs acesta.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia pe DN 73A este întreruptă pe ambele sensuri.

Angajaţi ai DRDP Braşov, răniţi în accidentul produs pe DN73A

Şapte dintre cei opt răniţi în accidentul produs marţi pe DN73A, în judeţul Braşov, sunt angajaţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri. Aceştia erau în autoutilitara implicată în accident, cu care se îndreptau spre locul de muncă.

Opt persoane au fost rănite în accidentul produs marţi pe DN73A, la ieşirea din localitatea Şercaia către Ohaba, judeţul Braşov.

Iniţial, reprezentanţii IPJ Braşov au anunţat şase victime în urma accidentului în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism.

Potrivit reprezentanţilor DRDP Braşov, în autoutilitară se aflau şapte angajaţi ai instituţiei, care se îndreptau spre locul în care se desfăşoară lucrări de asfaltare de pe DN73A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici