Accident cumplit pe Valea Oltului: Două persoane au murit, iar un copil a ajuns la spital după ce un TIR şi două maşini s-au ciocnit violent | FOTO

Un accident s-a produs, sâmbătă dimineaţă, pe Valea Oltului, un TIR şi două maşini ciocnindu-se violent. Două persoane au murit, iar traficul este blocat.

5129 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit pe Valea Oltului: Două persoane au murit, iar un copil a ajuns la spital după ce un TIR şi două maşini s-au ciocnit violent | FOTO

Accident grav pe Valea Oltului: Două persoane au murit, iar alte patru sunt rănite după ce un TIR şi două maşini s-au ciocnit violent

Accidentul a fost provocat de un şofer care a adormit la volan, anunţă Centrul Infotrafic. Două persoane au murit, iar un copil a ajuns la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN 7, în zona localităţii Seaca, judeţul Vâlcea, unde s-a produs accidentul în care au fost implicate 2 autoturisme şi un autocamion.

Accidentul s-a soldat cu 3 victime, dintre care 2 persoane au murit, iar un copil a fost transportat la spital.

„Cauza producerii accidentului a fost adormirea la volan de către şoferul primului autoturism, care a intrat în coliziune frontală cu TIR-ul, iar acesta, vrând să evite impactul, s-a răsturnat şi a lovit şi cel de-al doilea autoturism. Valorile de trafic au crescut în urma evenimentului rutier, în prezent fiind formate coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers”, arată Centrul Infotrafic.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, cele două persoane care au murit erau cetăţeni moldoveni rezidenţi în Germania şi mergeau din Germania în Bulgaria.

Accidentul s-a produs pe DN 7, în localitatea Călimăneşti- Seaca, unde un TIR şi două maşini s-au ciocnit violent.

În urma impactului, una din maşini a ajuns într-o râpă.

Traficul rutier este blocat.

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici