Accident cumplit provocat de un şofer care a intrat pe contrasens. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite. FOTO

O persoană a murit şi alte două au fost rănite, vineri, după ce o maşină şi o dubă care transporta sicrie s-au ciocnit în localitatea Ciopeia din judeţul Hunedoara. Primele informaţii arată că accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi care a intrat pe contrasens.

4184 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit provocat de un şofer care a intrat pe contrasens. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite. FOTO

Accident cumplit provocat de un şofer care a intrat pe contrasens. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite. FOTO

Reprezentanţii ISU Hunedoara au declarat că accidentul s-a produs vineri pe DN66, în localitatea Ciopeia.

În urma impactului dintre un autoturism şi o autoutilitară care transporta sicrie, trei persoane, două femei şi un bărbat, au suferit răni grave.

„La sosire, echipajele specializate în descarcerare şi ajutor medical de la Detaşamentul Petroşani şi Garda Baru au găsit 2 oameni traumatizaţi, dar conştienţi şi o altă victimă, încarcerată în autoturism, aflată în stop cardio-respirator. Personalul medical al SAJ si pompierii salvatori au încercat să resusciteze femeia timp de aproape o oră, însă eforturile lor au rămas fară răspuns”, spun reprezentanţii ISU Hunedoara.

Victimele implicate au 50, 52 respectiv 48 de ani.

Potrivit poliţiştilor, primele informaţii arată că accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi care a intrat pe contrasens.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici