Accident de ski-jet la Mamaia: Tată şi fiu, răniţi după ce au intrat în stabilopozii unui dig

Două persoane, un bărbat şi fiul său în vârstă de 8 ani, au fost rănite, miercuri, după ce au intrat cu un ski-jet în stabilopozii unui dig din staţiunea Mamaia.

1377 afișări
Imaginea articolului Accident de ski-jet la Mamaia: Tată şi fiu, răniţi după ce au intrat în stabilopozii unui dig

Accident cu ski-jet la Mamaia: Tată şi fiu, răniţi după ce au intrat în stabilopozii unui dig

Potrivit primelor informaţii, accidentul nautic s-a petrecut în dreptul unui hotel, din mijlocul staţiunii Mamaia.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au declarat că cele două persoane rănite au fost aduse în siguranţă la ţărm, dar un copil de 8 ani este rănit la cap.

Astfel, în urma impactului, un bărbat de 47 de ani a suferit un traumatism la gleznă, iar fiul său, un băiat în vârstă de 8 ani, un traumatism cranio-cerebral.

La faţa locului s-au deplasat o motocicletă SMURD, şenilata din Mamaia şi o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean, pentru a le acorda primul ajutor răniţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici