Accident domestic în Vaslui: şi-a secţionat artera femurală, în timp ce tăia porcul în gospodărie

  • Un bărbat în vârstă de 50 de ani s-a rănit grav, vineri, în timp ce tăia porcul în gospodărie, în Zorleni, judeţul Vaslui.
  • El şi-a secţionat artera femurală, iar primul ajutor i-a fost dat de un fost soldat care a luptat în Afganistan.
  • Victima este în sala de operaţie.
1077 afișări
Imaginea articolului Accident domestic în Vaslui: şi-a secţionat artera femurală, în timp ce tăia porcul în gospodărie

Accident domestic în Vaslui: şi-a secţionat artera femurală, în timp ce tăia porcul în gospodărie

Accidentul grav a avut loc vineri, în Zorleni, când bărbatul în vârstă de 50 de ani tăia porcul în gospodărie, potrivit Ambulanţei Vaslui.

„Un bărbat a suferit în mod accidental o plagă tăiată la nivelul membrului inferior drept, deasupra genunchiului. Primul ajutor a fost acordat la faţa locului de un martor care a lucrat ca soldat în războiul din Afganistan. A fost trimisă o ambulanţă C2 SAJ din Bârlad care a găsit pacientul în stare gravă, în şoc hemoragic, deoarece era lezată artera femurală”, transmite Ambulanţa Vaslui.

Cadrele medicale au reuşit cu mari eforturi stabilizarea bărbatului, apoi l-au transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Bârlad.

La ora transmiterii ştirii, bărbatul în vârstă de 50 de ani este în sală de operaţie, chirurgii încercând salvarea lui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
porc,
soldat,
femural

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici