Accident feroviar în judeţul Bistriţa-Năsăud. Un tren a lovit un utilaj forestier

104 afișări
Imaginea articolului Accident feroviar în judeţul Bistriţa-Năsăud. Un tren a lovit un utilaj forestier

Accident feroviar în judeţul Bistriţa-Năsăud. Un tren a lovit un utilaj forestier

Un accident feroviar s-a produs miercuri seara în judeţul Bistriţa-Năsăud. Un tren a lovit un utilaj forestier şi o persoană a rămas încarcerată.

Reprezentanţii ISU anunţă că pompierii militari intervin cu o echipă de descarcerare, un echipaj de prim ajutor şi altul de terapie intensivă mobilă SMURD la un accident feroviar.

Un utilaj forestier a fost lovit de un tren la trecea la nivel cu calea ferata dintre localităţile Salva şi Coşbuc.

Şoferul a rămas încarcerat, au mai anunţat salvatorii. Ulterior, victima a fost scoasă din maşină de martorii accidentului. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani care este conştient, dar are numeroase traumatisme. El a fost evaluat medical de echipele ajunse la faţa locului şi apoi a fost transportat la spital.

În tren se aflau aproximativ 65 de persoane. Nicio persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale, au adăugat reprezentanţii ISU.

Utilajul tracta un microbuz în care se afla o persoană. Aceasta s-a evacuat şi nu a fost rănită, au precizat salvatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici