ACCIDENT FEROVIAR într-o gară din Vrancea: Un tânăr care asculta muzică în căşti a fost lovit de tren

Un tânăr de 19 ani a murit, vineri seara, lovit de un tren în gara Gugeşti, judeţul Vrancea. Martorii spun că acesta a coborât dintr-o garnitură ascultând muzică la căşti, a vrut să traverseze calea ferată şi nu a auzit un alt tren care l-a izbit din plin.

1626 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT FEROVIAR  într-o gară din Vrancea: Un tânăr care asculta muzică în căşti a fost lovit de tren

ACCIDENT FEROVIAR într-o gară din Vrancea: Un tânăr care asculta muzică în căşti a fost lovit de tren

Paula Enache, purtătorul de cuvânt al Poliţei Vrancea, a declarat că tânărul a coborât dintr-un tren şi a fost acroşat de altul, în timp ce traversa calea ferată.

„O persoană a decedat, este vorba despre un tânăr de 19 ani din localitatea Gugeşti. Se efectuează cercetări la faţa locului. Din primele informaţii a reieşit faptul că tânărul coborâse dintr-un tren şi a fost acroşat de alt tren în momentul în care traversa calea ferată”, a spus Paula Enache.

Martorii accidentului au afirmat că tânărul ar fi coborât din tren ascultând muzică în căşti şi, cel mai probabil, nu a auzit că se apropia o altă garnitură, care l-a lovit din plin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici