Accident GRAV. Autocar cu 23 de pasageri, lovit de un autovehicul: un mort şi 3 răniţi/ Imagini cu impact emoţional

Un autocar în care se aflau 23 de pasageri a fost implicat, luni dimineaţă, într-un accident în judeţul Caraş-Severin. O maşină a pătruns pe contrasens şi a lovit autocarul, şoferul autoturismului murind în urma impactului, iar trei persoane au fost rănite.

10992 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV. Autocar cu 23 de pasageri, lovit de un autovehicul: un mort şi 3 răniţi/ Imagini cu impact emoţional

Accident GRAV. Autocar cu 23 de pasageri, implicat într-un : un mort şi 3 răniţi

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, şoferul unui autoturism a pierdut controlul din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, pe DN6 Caransebeş – Băile Herculane, în localitatea Buchin, judeţul Caraş-Severin.

Maşina a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autocar care circula regulamentar.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin au anunţat că şoferul autoturismului a murit.

Din totalul de 26 de pasageri din autocar, trei au fost transportati la Spitalul din Caransebeş, în stare de conştienţă, iar ceilalţi au fost preluaţi de un alt autocar.

Pe DN6 Caransebeş – Băile Herculane, în localitatea Buchin se circulă la această oră pe o singură bandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici