Accident grav. Două persoane au fost lovite în Bucureşti de o maşină care a intrat în staţia de autobuz - FOTO

Două persoane au ajuns, sâmbătă, la spital după ce au fost lovite de o maşină într-o staţie de autobuz din Bucureşti, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

13940 afișări
Imaginea articolului Accident grav. Două persoane au fost lovite în Bucureşti de o maşină care a intrat în staţia de autobuz - FOTO

Accident grav. Două persoane au fost lovite în Bucureşti de o maşină care a intrat în staţia de autobuz - FOTO

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei anunţă că au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 15.00, că un accident a avut loc la intrarea pe bulevardul Constantin Prezan, sensul de mers către bulevardul Charles de Gaulle.

Din primele informaţii, şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe trotuar şi a rănit două persoane care erau în staţia de autobuz.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii face cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici