Accident grav în Bacău: Şase răniţi, după ce un microbuz de transport persoane şi o maşină s-au ciocnit - FOTO

Şase oameni au fost răniţi joi după ce un microbuz de transport persoane şi o maşină s-au ciocnit pe un drum din judeţul Bacău. Traficul pe DN2 (E85) Bacău– Roman se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

1195 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Bacău: Şase răniţi, după ce un microbuz de transport persoane şi o maşină s-au ciocnit - FOTO

Accident grav în Bacău: Şase răniţi, după ce un microbuz de transport persoane şi o maşină s-au ciocnit - FOTO

Potrivit ISU Bacău, accidentul s-a produs între un microbuz de transport persoane şi o maşină, în satul Dumbrava.

În urma impactului au rezultat şase victime, respectiv patru din microbuz şi două din autoturism.

ACCIDENT

„Echipajul TIM a preluat o victimă conştientă cu multiple traumatisme din autoturism, 2 persoane au refuzat transportul la spital”, spun reprezentanţii ISU Bacău.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe DN2 (E85) Bacău– Roman, în localitatea Dumbrava, judeţul Bacău, circulaţia se desfăşoară pe un singur, fir alternativ, în ambele sensuri dirijat de poliţişti.

accident

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici