Accident grav în Bistriţa-Năsăud: Un mort şi cinci răniţi, după ce trei maşini s-au ciocnit - FOTO

Şase persoane au fost implicate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident de circulaţie petrecut pe drumul naţional17, în localitatea Prundu Bârgăului din judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce trei autoturisme s-au ciocnit, transmite corespondentul Mediafax.

7414 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Bistriţa-Năsăud: Un mort şi cinci răniţi, după ce trei maşini s-au ciocnit - FOTO

Accident grav în Bistriţa-Năsăud: Un mort şi cinci răniţi, după ce trei maşini s-au ciocnit - FOTO

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa'Năsăud în accidentul petrecut pe drumul naţional 17 care leagă Transilvania de Moldova a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă un grav accident de circulaţie în care au fost implicate şase persoane, trei rămânând încarcerate.

Pompierii au reuşit după aproximativ o jumătate de oră să extragă toate cele trei persoane rămase blocate în autoturisme, una dintre ele fiind găsită în stop cardio respirator şi se aplică manevrele de resuscitare.

accident

"În accidentul rutier sunt trei autoturisme implicate. Din primele informaţii în accident sunt implicate şase persoane. Trei victime sunt încarcerate dintre care una afirmativ inconştientă. La faţa locului intervin două autospeciale ISU cu un echipaj de descarcerare şi trei ambulanţe - două echipaje SMURD şi o autospecială SAJ. Una dintre victime a fost găsită în stop cardio-respirator" au anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Cu toate eforturile făcute de personalul medical, una dintre victime găsite în stop cardio- respirator a decedat.

"Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, organismul bărbatului în vârstă de aproximativ 20 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că a fost declarat decesul la faţa locului" a mai anunţat reprezentantul ISU BN.

 

Taguri:
accident,
autoturism,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici