Accident GRAV în Buzău. Trei persoane, între care şi o fetiţă de 3 ani, au murit/ Alţi trei oameni au fost răniţi

Trei oameni au murit şi alţi trei au fost răniţi, duminică, în urma coliziunii dintre trei maşini în localitatea Mihăileşti din judeţul Buzău.

8375 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV în Buzău. Trei persoane, între care şi o fetiţă de 3 ani, au murit/ Alţi trei oameni au fost răniţi

Accident GRAV în Buzău. Doi oameni au murit şi alţi patru au fost răniţi

UPDATE ora 19.10  Încă o persoană a murit în urma accidentului în Buzău

Potrivit Poliţiei Buzău, accidentul s-a produs în Mihăleşi, fiind implicate trei maşini.

Iniţial, Poliţia a confirmat decesul a două persoane şi rănirea altor patru.

Ulterior, Poliţia Buzău a anunţat că numărul persoanelor decedate a crescut la 3, între care şi o fetiţă de 3 ani.


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Buzău, pe DN 2, la ieşirea din localitatea Mihăileşti către Buzău, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Circulaţia este întreruptă pe sensul Buzău către Urziceni, urmând ca pe timpul intervenţiei la faţa locului a unui elicopter SMURD traficul să fie întrerupt în ambele sensuri.

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici